Follow by Email

Saturday, 26 November 2011

Rindu Capital 'E' sayee <3<3<3 !


assalamualaikum -"
aha , update blog lagi . cewahh !
aku miss gile kat dea , sebulan aku xdapat jumpe dea .
dapat tg0k pic jea , tapi tuhh x puaz . grr !
bile lahh nax jumpe lagi nehh , saye miss awak lahh sygss !
awak nehh asyik sibuk jea ? hmm , xpea saye paham .
hehe , nak tahu kea sape gerangan Capital 'E' nehh ?
aha-" xpayah lahh nehh rahsie , mane bule bagy tahu .
nnti bile tibe masenye kamuu semua akan tahu ,
siyez babe . hehe kalau koranx nax tahu dea nehh
sangat special bagi aku , susah nak lupekan dea ,
terlalu baik layanan dea dgn aku , hehehe <3<3<3
okayy lahh , aku dahh mengantok nehh .
nnti aku update lagi ae , okaayy daa sygss ! <3
let's check it out ! <3




Friday, 25 November 2011


365 HARI MENGENALI MU --"

Aha-nehh second time aku nax update blog , okayy !
365 hari aku kenal isi hati 3 oranx perempuan ,
first time aku kenal dia oranx . macam takk ngam sangat ,
tapi bile dahh setahun kenal dia orang . mmg happening gile ,
ade yg merajuk , menangis - aha - macam-2 gelagat adea .
dea orank daa menjadi bestie terbaik akuh , koranx nax tahu name dea
orank kea ? okayy-2 name dea orank fatin , eika , tipah !
tuhh jea . di mane adea dia orank pasti ade aku . bwh nehh
pic dea orank , sorang lagi tak de  .
okayy lahh nehh jea yang akue nax citer , lau koranx daa tg0k blog nehh .
follow lahh yee sygss ! tggu tau blog seterusnya . let's check it out !


Thursday, 24 November 2011

adekk angkat tersayang <3<3<3

nehh first aku nak update blog ! okayy yang pertama aku nax citer
tentang adq angkat aku ,-" name dea azzera eirwayu --" aku sygss
giler same dea ! siyez babe aku xde adk angkt laen . aku setia
pade yang satu - *ececeh ayat x menahan--"
 kalau koranx nak tahu - dea nehh comel giler --"
ramai yang minat dea , o0uh shittss . nax usha dea ?
xbule lahh sygss - sbb dea dahh adea bf .
 nax tg0k pic dea ? tengok lahh kt bwah nehh , okayy --"